Behandelingen

Behandelingen

Gezichtsbehandeling 

Een complete gezichtsbehandeling van anderhalf uur. Deze behandeling begint met een huidanalyse. Daarop volgen: 

Reinigen, epileren, harsen bovenlip en/of kin, peeling, stoomreiniging, verwijderen van onzuiverheden, aanbrengen ampul met geconcentreerde werkstoffen, massage van gezicht, hals en decolleté, verzorgend masker, dagverzorgingscreme en indien gewenst een lichte make-up.  

Naast de gezichtsbehandeling zijn er verschillende speciale gezichtsbehandelingen mogelijk, afhankelijk van uw huidconditie of persoonlijke wensen. Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen treft u aan onder het kopje tarieven. 

Harsen 

Ontsierende lichaams- en gelaatsbeharing laat u snel en vakkundig verwijderen met een harsbehandeling. Geschikt voor o.a. de bikinilijn, armen, benen, gezicht, rug en oksels.   

Pedicure en manicure 

Mooie en gezonde handen en voeten is als het hebben van een goed gebit: professionele verzorging en onderhoud is het halve werk! Laat uw voeten en handen daarom regelmatig verzorgen met een pedicure en/of manicurebehandeling voor stralende voeten en handen. Een pedicurebehandeling kan bovendien worden uitgebreid met een weldadige voetmassage.   

Make-up (advies) 

Riny en Babor staan garant voor make-up advies en trendy make-up producten! Of het nu gaat om een eenvoudige verzorgende dag-make-up, een feestelijke look of een stralende bruids make-up voor de mooiste dag van je leven!